Transport aerian de mărfuri

Livrăm transporturi către destinații din întreaga lume, reducând timpul maxim de livrare al acestora.

Classic

Soluțiile Classic reprezintă serviciul nostru verificat de consolidare, în anumite zile ale săptămânii. Livrăm transporturile aproape oriunde în lume, reducând la minimum timpii de livrare.

Datorită acordurilor pe termen lung cu companiile aeriene, putem oferi spații garantate pentru transporturile confirmate cu noi. În acest fel, susținem fiabilitatea lanțului de aprovizionare al clienților noștri, cărora li se asigură servicii și prețuri pe termen lung.

Asigurăm clienților noștri următoarele:

  • consolidări regulate pentru import și export
  • timpi de tranzit începând cu 2 zile
  • proceduri de vamurie fiscală în Polonia și Germania, vamuire in România
  • livrări door-to-door
  • 200 de birouri partenere proprii în întreaga lume
  • servicii de transbordare și depozitare
  • livrări în Romania către destinatari în termen de 24 de ore
  • asigurare suplimentară

În cadrul parteneriatului nostru cu grupul internațional Röhlig Logistics, colaborăm cu peste 60 de transportatori aerieni din întreaga lume, ceea ce garantează o gamă largă de tarife și posibilități de transport.

Formular de interogare

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este ROHLIG SUUS Logistics S.A., cu sediul la Varșovia (02-235), ul. Równoległa 4A. Datele cu caracter personal furnizate în formular sunt prelucrate pentru a transmite informațiile de vânzări solicitate despre serviciile furnizate de ROHLIG SUUS Logistics S.A. sau companiile din Grupul ROHLIG SUUS. Aveți dreptul de a solicita de la Operatorul Datelor cu Caracter Personal: să acorde acces la datele dvs. cu caracter personal, să le corecteze, să le șteargă sau să le restricționeze prelucrarea, să obiectați cu privire la prelucrarea lor continuă, să le transfere, să vă retrageți aprobarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (înainte de retragerea aprobării) în orice moment, fără ca acest lucru să afecteze conformitatea cu legislația privind prelucrarea sau să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți vizualiza integral Clauza privind Obligația de Informare și drepturile dvs. pe website-ul nostru, în fila Politica de Confidențialitate, Clauza Informațională, privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ale Persoanelor care Completează un Formular de „Cerere de Ofertă”. În ceea ce privește toate celelalte chestiuni referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal de către ROHLIG SUUS Logistics S.A., îl puteți contacta pe Responsabilul cu Protecția Datelor la [email protected]. [email protected].

*Câmp obligatoriu