Transport aerian de mărfuri

Livrăm transporturi către destinații din întreaga lume, reducând timpul maxim de livrare al acestora.

Charter

Charterul reprezintă o soluție specială pentru clienții noștri care sunt deosebit de preocupați de timpul și fiabilitatea livrării la destinație a unui transport urgent. Echipa noastră va răspunde necesitaților dumneavoastră individuale în transportul aerian.

Charterul este soluția noastră pentru restricțiile de transport aerian datorate unor situații neprevăzute. Datorită cooperării cu partenerul nostru global - grupul Röhlig - oferim clienților noștri fiabilitate și siguranță în transportul aerian. După o analiză amănunțită, echipa noastră de specialiști răspunde în 24 de ore, creând o soluție personalizată.

Asigurăm clienților noștri următoarele:

  • Consultanță tehnică și conceptuală
  • Preluarea transportului coordonată cu plecarea avionului
  • Procedurile vamale la export și import
  • Încărcarea în avion
  • Manipularea la aeroport
  • Transportul door-to-door

Ca parte a soluțiilor noastre charter, transportăm mărfuri perisabile, încărcături de mare valoare sau produse din categoria Pharma Cargo. Specialiștii noștri au, de asemenea, experiență în transportul complet de echipamente pentru protecție personală, componente pentru producție, semințe, produse perisabile, mărfuri agabaritice și cu greutate mare etc.

Formular de interogare

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este ROHLIG SUUS Logistics S.A., cu sediul la Varșovia (02-235), ul. Równoległa 4A. Datele cu caracter personal furnizate în formular sunt prelucrate pentru a transmite informațiile de vânzări solicitate despre serviciile furnizate de ROHLIG SUUS Logistics S.A. sau companiile din Grupul ROHLIG SUUS. Aveți dreptul de a solicita de la Operatorul Datelor cu Caracter Personal: să acorde acces la datele dvs. cu caracter personal, să le corecteze, să le șteargă sau să le restricționeze prelucrarea, să obiectați cu privire la prelucrarea lor continuă, să le transfere, să vă retrageți aprobarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (înainte de retragerea aprobării) în orice moment, fără ca acest lucru să afecteze conformitatea cu legislația privind prelucrarea sau să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți vizualiza integral Clauza privind Obligația de Informare și drepturile dvs. pe website-ul nostru, în fila Politica de Confidențialitate, Clauza Informațională, privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ale Persoanelor care Completează un Formular de „Cerere de Ofertă”. În ceea ce privește toate celelalte chestiuni referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal de către ROHLIG SUUS Logistics S.A., îl puteți contacta pe Responsabilul cu Protecția Datelor la [email protected]. [email protected].

*Câmp obligatoriu