Logistică & Depozitare

Oferim soluții logistice pentru companiile de producție și comerț. Oferta noastră se adreseaza companiilor care caută răspunsuri la întrebari strategice legate de lanțurile lor de aprovizionare, dar care înca mai solicită servicii logistice de înaltă calitate. Oferim cooperare pe diferite niveluri de externalizare a serviciilor de logistică.

OFERTA NOASTRĂ

Ce ne face atât de diferiți?

Oferim clienților noștri soluții logistice inteligente adaptate nevoilor lor. Bazându-vă pe experiența noastră, procesele logistice individuale vor fi optim proiectate, iar prin legăturile noastre europene obișnuite, mărfurile sunt mutate către destinatari rapid și în siguranță. Aflați mai multe despre soluțiile noastre

 

 

 

De ce să alegeți ROHLIG SUUS Logistics?

complexitatea serviciilor, datorită căreia clienții noștri economisesc timp și bani.
asigurăm elasticitate în îndeplinirea așteptărilor clienților prin adaptarea serviciilor la necesitățile proiectelor și cerințele specifice ale acestora.
noi optimizăm costurile prin sinergia resurselor și deservirea mai multor Clienți din aceași localizație.
garantăm calitatea foarte bună a serviciilor și precizia în executarea operațiunilor noastre datorită angajaților dedicați, care cunosc produsul, cerințele Clientului și sunt în stare să reacționeze rapid la problemă.
avem experiență în deservirea diferitelor tipuri de afaceri, rezultatele fiind confirmate cu referințe adecvate.

Clienții noștri

pub/loga/05.png
pub/loga/lg_logo.jpg
pub/loga/beliani3.png
pub/loga/igepa_logo.jpg
pub/09.png
pub/loga/shoenberger_logo.jpg
pub/loga/selena_logo.jpg
pub/referencje/grupa_azoty_logo.jpg
pub/loga/02.png
pub/loga/knauf_logo.jpg
pub/loga/mondelez_logo.jpg
pub/loga/philip_morris_logo.jpg
pub/loga/beko.png
pub/loga/04.png
pub/10.png
pub/loga/03.png
pub/loga/geofizyka_logo.jpg
pub/loga/whirlpool_logo.jpg
pub/loga/smyk_logo.jpg
pub/loga/warner_logo.jpg
pub/loga/06.png
pub/loga/agata_logo.jpg
pub/loga/meblobranie.png
pub/loga/bielenda.jpg
pub/loga/sarantis_logo.jpg
pub/loga/mapei2_logo.png
pub/loga/baumit.jpg
pub/loga/metro_logo.jpg

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este ROHLIG SUUS Logistics S.A., cu sediul la Varșovia (02-235), ul. Równoległa 4A. Datele cu caracter personal furnizate în formular sunt prelucrate pentru a transmite informațiile de vânzări solicitate despre serviciile furnizate de ROHLIG SUUS Logistics S.A. sau companiile din Grupul ROHLIG SUUS. Aveți dreptul de a solicita de la Operatorul Datelor cu Caracter Personal: să acorde acces la datele dvs. cu caracter personal, să le corecteze, să le șteargă sau să le restricționeze prelucrarea, să obiectați cu privire la prelucrarea lor continuă, să le transfere, să vă retrageți aprobarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (înainte de retragerea aprobării) în orice moment, fără ca acest lucru să afecteze conformitatea cu legislația privind prelucrarea sau să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți vizualiza integral Clauza privind Obligația de Informare și drepturile dvs. pe website-ul nostru, în fila Politica de Confidențialitate, Clauza Informațională, privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ale Persoanelor care Completează un Formular de „Cerere de Ofertă”. În ceea ce privește toate celelalte chestiuni referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal de către ROHLIG SUUS Logistics S.A., îl puteți contacta pe Responsabilul cu Protecția Datelor la iodo@suus.com. iodo@suus.com.

*Câmp obligatoriu