ONE STEP AHEAD

 Oportunități globale în lanțul de aprovizionare end-to-end

Oferta noastra

Știri Toate

Press releases (RO)
Rohlig Suus Logistics expands national distribution network and opens branch in Zielona Góra

The dynamic growth of the e-commerce sector in Poland is accelerating the development of warehouse logistics in smaller regions. Recognising the potential of the Lubuskie region, Rohlig Suus Logistics, one of the largest logistics operators in Central Europe, has opened a new warehouse in Zielona Góra at ul. Nowy Kisielin - Nowa 3. This investment is primarily aimed at increasing the operational capacity of the national distribution network.

Informații suplimentare

Servicii logistice Toate

Am dezvoltat propriul nostru sistem de distribuție în regim de încărcare parțială a camionului (LTL - Less Than Truck Load) cu o eficiență de livrare de 24 de ore, iar în Europa avem un sistem LTL de parteneri, care deservesc aproximativ 200 de legături rutiere obișnuite în fiecare săptămână. (Vedeți mai multe)
Oferim cea mai rapidă livrare posibilă a încărcăturilor către toate destinațiile din întreaga lume. Colaborăm cu aproape 50 de companii aeriene în cadrul programului de parteneriat cu Grupul internațional Rohlig Logistics, garantând o selecție largă de tarife pentru Clienții noștri.
Transportul maritim de mărfuri este unul dintre principalele produse ale Grupului Rohlig de mai bine de 160 de ani. Clienții noștri ne încredințează peste 400 000 TEU de încărcături pe an. Cu ajutorul agențiilor noastre vamale și a biroului vamal recunoscut, prelucrăm procedurile de vămuire în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, servim în calitate de NVOCC (transportor comun care nu operează nava) - un operator de transport maritim public fără resurse de transport proprii.
Oferim expedieri feroviare internaționale și colaborăm cu transportatori și expeditori de renume din Europa și Asia. Ne desfășurăm serviciile obișnuite, săptămânale, din Europa în China. Suntem specializați în organizarea transportului de mărfuri către destinații precum: Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Armenia, Kazahstan, Uzbekistan, Mongolia, Tadjikistan, Turkmenistan sau Kârgâzstan.
Oferim soluții logistice pentru companiile de producție și comerț. Oferta noastră se adreseaza companiilor care caută răspunsuri la întrebari strategice legate de lanțurile lor de aprovizionare, dar care înca mai solicită servicii logistice de înaltă calitate. Oferim cooperare pe diferite niveluri de logistică outsourcing.
Căutăm întotdeauna să reducem costurile tuturor elementelor procesului logistic. Oferim clienților noștri soluții logistice inteligente adaptate nevoilor acestora. Bazându-vă pe experiența noastră, veți putea să vă proiectați în mod optim procesele logistice individuale.

Clienții noștri

pub/loga/05.png
pub/09.png
pub/loga/agata_logo.jpg
pub/loga/beko.png
pub/loga/meblobranie.png
pub/loga/smyk_logo.jpg
pub/loga/03.png
pub/10.png
pub/loga/geofizyka_logo.jpg
pub/loga/philip_morris_logo.jpg
pub/loga/warner_logo.jpg
pub/loga/selena_logo.jpg
pub/loga/sarantis_logo.jpg
pub/loga/metro_logo.jpg
pub/referencje/grupa_azoty_logo.jpg
pub/loga/whirlpool_logo.jpg
pub/loga/beliani3.png
pub/loga/baumit.jpg
pub/loga/shoenberger_logo.jpg
pub/loga/bielenda.jpg
pub/loga/06.png
pub/loga/mapei2_logo.png
pub/loga/gps.png
pub/loga/02.png
pub/loga/mondelez_logo.jpg
pub/loga/knauf_logo.jpg
pub/loga/lg_logo.jpg
pub/loga/04.png
pub/loga/igepa_logo.jpg
Formular de interogare