ROHLIG SUUS Logistics

Furnizăm servicii de logistică și lanț de aprovizionare, prioritatea noastră fiind să le oferim Clienților noștri un serviciu clienți foarte profesionist.

Suntem singura companie de logistică poloneză cu acoperire globală. Gama noastră complementară de servicii, inclusiv transport rutier, maritim, aerian și feroviar, depozitare, proiecte de încărcături și servicii vamale este concepută pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune soluții posibile, personalizate pentru a satisface nevoile unice ale acestora. Portofoliul nostru de contracte include acorduri obișnuite și pe produse multiple semnate cu principalele companii de pe piață.

Am creat un sistem LTL bazat pe parteneri europeni, care deservesc aproximativ 200 de rute rutiere cu regularitate în fiecare săptămână. În Polonia, administrăm propriul nostru sistem de distribuție în regim LTL, ceea ce ne permite să realizăm orice livrare în interval de 24 de ore. Serviciile noastre cu privire la transporturile interne și internaționale în regim FTL se bucură de ani buni de o reputație puternică.

Oferim servicii în domeniul transportului maritim și aerian în cadrul unui parteneriat strategic cu grupul internațional Röhlig & Co., care se bucură de o prezență mondială. Gama noastră de servicii globale este completată de transportul intermodal și feroviar, care se concentrează în special pe Est.

Oferim servicii de depozitare în centrele noastre logistice, care beneficiază de o suprafață totală de peste 200 000 de metri pătrați, dotate cu tehnologii avansate și soluții ecologice. Observăm și participăm în mod activ la evoluțiile din domeniul noilor tehnologii și, prin urmare, căutăm și implementăm în mod constant sisteme și aplicații IT de ultimă generație în toate domeniile operațiunilor noastre. Continuăm să creștem capacitățile operaționale ale rețelei noastre de centre și birouri logistice prin activități precum deschiderea unor locații noi și realizarea unor proiecte cheie de construcție pe întreg teritoriul Poloniei.

Scopul nostru principal este să asigurăm calitate superioară pentru proiectele noastre logistice avansate și servicii complexe de lanțul de aprovizionare pentru clienții noștri.

 

 

 

 

Formular de interogare