ROHLIG SUUS Logistics

Zagotavljamo storitve logistike in dobavne verige, naša prioriteta je zagotavljanje strankam strokovno storitev.

 

Smo edino poljsko logistično podjetje s svetovnim dosegom. Naša dopolnilna paleta storitev, vključno s cestnim, pomorskim, zračnim in železniškim prometom, skladiščenjem, tovornimi projekti in carinskimi storitvami, je zasnovana tako, da našim strankam ponuja najboljše možne rešitve, prilagojene njihovim edinstvenim potrebam. Naš pogodbeni portfelj vključuje redne in večstoritvene pogodbe, podpisane z vodilnimi podjetji na trgu.

Ustvarili smo evropski partnerski sistem LTL, ki vsak teden opravi približno 200 rednih kopenskih poti. Na Poljskem imamo lastni distribucijski sistem LTL, ki nam omogoča, da vsako dostavo zaključimo v 24 urah. Naše storitve na področju domačih in mednarodnih prevozov s polnim kontejnerjem (FTL) že leta uživajo velik ugled.

Ponujamo storitve na področju pomorskega in zračnega tovornega transporta v strateškem partnerstvu z mednarodno skupino Röhlig & Co., ki se ponaša s svetovno prisotnostjo. Naš asortiman globalnih storitev dopolnjujeta intermodalni in železniški promet, ki sta predvsem osredotočena na Vzhod.

V naših logističnih centrih zagotavljamo storitve skladiščenja s skupno površino več kot 200.000 kvadratnih metrov, opremljeno z naprednimi tehnologijami in okolju prijaznimi rešitvami. Opazujemo in aktivno sodelujemo pri razvoju na področju novih tehnologij, zato nenehno iščemo in izvajamo vrhunske IT sisteme in aplikacije na vseh področjih svojega delovanja. Nenehno povečujemo operativne zmogljivosti svoje mreže logističnih centrov in poslovalnic s takšnimi dejavnostmi, kot so odpiranje novih lokacij in dokončanje ključnih gradbenih projektov na Poljskem.

Od leta 2013 se osredotočamo na strateški razvoj svojega paketa storitev vzhodnih podjetij za posle po vsem svetu, tudi s pomočjo ruske podružnice, ki trguje kot SUUS Logistics.

Naš glavni cilj je zagotoviti najvišjo kakovost naprednega logističnega projekta in kompleksnih storitev dobavne verige za naše stranke.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zahteva za izračun cene