ONE STEP AHEAD
Logistika 360°

Globalne priložnosti v celoviti dobavni verigi.

Naša rešitev

Novice Vse

Tiskové zprávy (SL)
Rohlig Suus Logistics Statement 3 March 2022

In light of a war in Ukraine we have had to make business decisions in the wake of the dynamically changing geopolitical situation in recent days.

Več

Logistične storitve Vse

Zgradili smo lastni sistem distribucije posameznih pošiljk z dostavo v 24 urah in naš partnerski evropski sistem dostave pošiljk podpira približno 200 rednih povezav na teden.
Zagotavljamo najhitrejšo dostavo pošiljk na tržišču do destinacij po vsem svetu. Sodelujemo s skoraj 50 letalskimi prevozniki v okviru sodelovanja z mednarodno logistično skupino Rohlig, kar zagotavlja široko paleto tarif za naše stranke.
Pomorski tovorni promet je že 160 let ena ključnih storitev skupine Rohlig. Stranke nam vsako leto zaupajo prevoz več kot 400 000 TEU tovora. Zahvaljujoč našim carinskim agencijam in dogovorjenemu kraju carinskega urada lahko ponudimo najkrajši možni čas carinjenja. Delujemo tudi kot špediter pomorskega prevoza.
Ponujamo mednarodne železniške prevoze v sodelovanju z uglednimi prevozniki blaga in špediterji v Evropi in Aziji. Izvajamo redne, tedenske poti iz Evrope na Kitajsko. Specializirani smo za organiziranje pošiljk v države, ki vključujejo: Rusijo, Ukrajino, Belorusijo, Gruzijo, Armenijo, Kazahstan, Uzbekistan, Mongolijo, Tadžikistan, Turkmenistan ali Kirgistan.
Imamo vire, znanje in izkušnje, potrebne za opravljanje storitev tovornega prometa.
Zahteva za izračun cene